Parknet

A/B Kronen er tilsluttet "Ydre Nørrebros IT-laug", som i daglig tale hedder Parknet.

Parknet blev blev stiftet Den 28. april 2003, som resultatet af "Projektgruppe Bredbånd"s arbejde under Kvartersløft Nørrebro. Det blev vedtaget at kalde nettet for "Parknet", da nettet udgår fra Nørrebroparken. Parknet er desuden stiftet som forening, hvor alle medlemmer har de samme rettigheder som i en enhver anden forening. Parknet er desuden medlem af paraplyorganisationen "Bolignetforeningen".

Parknet er desuden drevet via frivillige kræfter, lige fra bestyrelsen til betværks-repræsentanterne i de enkelte foreninger, i stil med andre bolignet, som fx. Bryggenet og Firkantnet. Dette betyder, at IT-Lauget er en non-profit forening, hvilket betyder, at overskuddet kun lige skal dække vedligeholdelse og drift - eller kommer dig selv til gode til næste år!

Mere end 2.400 boliger fordelt på 41 ejendommer omkring Nørrebro Parken er tilsluttet GC-BO med en 45 Mbit fiberoptisk forbindelse.

Parknet's hjemmeside er http://www.parknet.dk og på forsiden kan du læse mere om driftstatus og andre informationer. Du kan læse mere om Parknet ved at klikke videre her !