Internet

A/B Kronen er tilsluttet Ydre Nørrebros IT-Laug, sammen med mere end 2.400 boliger fordelt på 41 ejendommer omkring Nørrebro Parken er tilsluttet GC-BO med en 45 Mbit fiberoptisk forbindelse.

A/B Kronen ejer al kabling i relation til internettet og desuden følgende hardware:
1 stk switch (står på loftet i Heinesgade 1-3)
1 stk PC med tilhørende printer og scanner (står i bestyrelsesrummet)

Al ansvar for udstyr og drift ophører for A/B Kronens tilfælde ved stikdåsen i andelshavernes lejligheder. Således forstået, at såfremt der er problemer med kabling, switch eller feed fra servere, er det A/B Kronens ansvar, og er det lokale problemer med software/hardware i andelshaveres PC'ere eller fejl på kabling FRA stikdåsen til PC er det den enkelte andelshavers ansvar.

Internettet håndteres centralt i Parknet, men lokale fejl og problemer skal meldes til din beboerrepræsentant i Parknet. Dette kan gøres til webmaster@abkronen.dk. Denne vil på din foranledning rette kontakt til Parknet med henblik på at løse de problemer som ikke kan løses decentralt.

Parknet's hjemmeside er http://www.parknet.dk og på forsiden kan du læse mere om driftstatus og andre informationer. Du kan læse mere om Parknet ved at klikke videre her!

Ønsker du at tilslutte dig til Parknet's internetforbindelse, kan du hente de nødvendige formularer her